2012. április 19., csütörtök

Ajánlatkérőknek


Közbeszerzés tanácsadás

Az előfizetés időszakában állunk az ajánlatkérők rendelkezésére minden olyan kérdéssel kapcsolatban, mely közbeszerzést, közbeszerzési szabályokat érint.



Mi segítünk eldönteni,
hogy a tervezett beszerzés közbeszerzés kötelezett-e,
melyik eljárás lefolytatása a legcélszerűbb,
milyen ütemben és határidőkkel kell az eljárást lefolytatni,
milyen szakmai kritériumai vannak a felhívás, dokumentáció, jegyzőkönyvek elkészítésének,
az ajánlattevő által benyújtott ajánlatban szereplő vitás elemet a törvény szerint el lehet-e fogadni,
hogyan és mit szabad válaszolni az ajánlatkérőknek az eljárás egyes szakaszaiban,
a Közbeszerzések Tanácsától érkezett kérdésekre pontosan milyen választ kell adni,
mikor melyik szervezetnek milyen dokumentumokat kell elküldeni,
felmerült problémát hogyan lehet szabályosan és egyszerűen megoldani.


A megkeresésekre igyekszünk minél előbb válaszolni és ügyfeleink igényeit a lehető legjobb tudásunk szerint kielégíteni. Ez alapvetően 1-2 munkanapot jelent.

Az előzetes egyeztetés nálunk díjtalan, tehát csak abban az esetben kell a tanácsadásért fizetnie, ha segítséget tudtunk nyújtani a felmerülő kérdése megválaszolásában vagy a jelentkező probléma megoldásában.


Közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása

Cégünk vállalja a közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítását. A szolgáltatás az Ön által igényelt közbeszerzés szolgáltatás minden, a jogszabályban meghatározott lépést tartalmaz amellett, hogy a végső döntést Önre bízza, hiszen a mi feladatunk a megfelelő előkészítés és körültekintő tervezés.

Mi a közbeszerzési eljárás teljes folyamatát koordináljuk, ledokumentáljuk és a szükséges intézkedéseket az ajánlatkérő nevében megtesszük. A lefolytatás során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az Ajánlatkérővel, ezen felül pedig igény esetén személyes közreműködést is biztosítunk.

A szerződésben szereplő feladataink elvégzéséért szakmai garanciát vállalunk, melyet a szerződésben is rögzítünk.


Hirdetmények összeállítása és megküldése, éves statisztikai összegzés

Amennyiben az Ajánlatkérő csak a hirdetmények, éves statisztikai összegzés elkészítését, feladását, esetleg ellenőrzését kéri tőlünk, külön szolgáltatásként ezt is vállalni tudjuk. Természetesen mindezt a vonatkozó határidők betartásával tesszük, melyet a jogszabály, illetve a közöttünk létrejövő szerződés ír elő.


Közbeszerzési szabályzat elkészítése, aktualizálása


Bármely közbeszerzési eljárás megindításához rendelkezni kell Közbeszerzési szabályzattal. A szabályzatban kell rögzíteni mindazokat a felelősségi és eljárási szabályokat, amelyek alapján az adott eljárást le kell bonyolítani.

Mivel a jogszabályi környezeti gyorsan és folyamatosan változik, fontos, hogy a szabályzat illeszkedjen az éppen aktuális törvényhez. Cégünk vállalja teljes Közbeszerzési szabályzat elkészítését (figyelembe véve benne az adott intézmény speciális jellemzőit is), illetve már meglévő szabályzatok aktualizálását is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése